Bagt grød med gulerod og crunchy topping


Ingredienser

  • 1 kg AXA Havregryn
  • 2 dl chiafrø
  • 3 tsk. bagepulver
  • 3 tsk. kanel
  • 1 tsk. salt
  • 1 æg
  • 6 dl gulerodsjuice eller appelsinjuice
  • 1 dl sirup
  • 6 dl havredrik
  • 8 dl gulerod, skrællet og revet
  • 2 dl tørrede dadler, skåret i mindre bidder

Topping

  • 1,5 dl græskarkerner
  • 1,5 dl solsikkefrø
  • 2 spsk. honning

Sådan gør du

1 time
  1. Bland alle tørre ingredienser.
  2. Pisk æg, gulerodsjuice, sirup og havredrik i en skål.
  3. Hæld blandingen over de tørre ingredienserne og bland de revne gulerødder og dadler i.
  4. Topping: Bland kerner og honning sammen.
  5. Hæld dejen i en form og drys med toppingen.
  6. Bag ved 180°C i ca. 30–40 minutter.