Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Brød på basisdej med frøsymfoni
Blødt og luftigt brød med masser af knas og tekstur fra kerner og frø.
Ingredienser
Basisdej
3100 g Reform N+
500 g Rugsigtemel N
100 g Olie
80 g Salt
70 g Sukker
150 g Gær
2000 g Vand, ca.
Tilføjelser
400 g. Havnemøllerne frøsymfoni
200 g. vand
Sådan gør du
Dejtemperatur:
26 - 27 °C
Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear
Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk
Dejvægt:
650 g
Rasketid:
40 – 45 min
Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning
Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C