Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Brød på basisdej med sprød hvede og græskarkerner
Basisbrød med ristede græskarkerner og Havnemøllerne Sprød Hvede, som er fremstillet af poppede, varmebehandlede og grovformalede, hvilket passer godt til at lidt grovere brød.
Ingredienser
Basisdej
3100 g Reform N+
500 g Rugsigtemel N+
100 g Olie
80 g Salt
70 g Sukker
150 g Gær
2000 g Vand, ca.
Tilføjelser
250 g. ristede græskarkerner
150 g. Havnemøllerne Sprød Hvede
100 g. vand
50 g. brødmalt
Sådan gør du
Dejtemperatur:
26 - 27 °C
Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear
Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk
Dejvægt:
650 g
Rasketid:
40 – 45 min
Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning
Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C