Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Buffetbrød med restegrønt
Vi har skabt en skøn kantine-kreativ basisdej, som kan bruges til mange forskellige brød i dit professionelle køkken. Basisdejen kan bruges som den er eller du kan prøve et af vores 5 forslag til variationer til brødet for at skabe forskellige smagsoplevelser, strukturer eller fylde.
Ingredienser
Basisdej
- 3100 g Reform N+
- 500 g Rugsigtemel N+
- 100 g Olie
- 80 g Salt
- 70 g Sukker
- 150 g Gær
- 2000 g Vand, ca.
Tilføjelser
- Fyld efter ønske
Sådan gør du
Dejtemperatur:
26 - 27 °C
Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear
Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk
Dejvægt:
650 g
Rasketid:
40 – 45 min
Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning
Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C