Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Chokorug & müsli stykker
Ingredienser
Chokorug
- 2.500 g Extra Softkerne Rugbrødsmix
- 50 g Gær
- 200 g Chokoladedråber
- 1.900 g Vand, ca.
- 4.650 g Total
Müsli stykker
- 2.500 g Landmandens Rugbrød
- 50 g Gær
- 175 g Axana Granola Hazelnut
- 1.900 g Vand, ca.
- 4.625 g Total
Sådan gør du
Chokorug
DEJTEMPERATUR: 27 – 28 ̊C.
ÆLTETID: 15 min. i langsom hastighed med spatel.
LIGGETID: 30 min. Æltes sammen i 1 min. langsomt inden afvejning.
DEJVÆGT: 150 g.
RASKETID: 35 – 40 min.
BAGETID: Ca. 18 – 20 min.
OVNTEMP.: Ca. 220 ̊C.
Sprøjtes ud med sprøjtepose i en bakke med havregryn. Rulles let. Deles nu i 150 g boller. Derefter på en plade med silikonepapir.
Müsli stykker
DEJTEMPERATUR: 27 – 28 ̊C.
ÆLTETID: 15 min. i langsom hastighed med spatel.
LIGGETID: 30 min. Æltes sammen i 1 min. langsomt inden afvejning.
DEJVÆGT: 150 g.
RASKETID: 35 – 40 min.
BAGETID: Ca. 18 – 20 min.
OVNTEMP.: Ca. 220 ̊C.
Sprøjtes ud med sprøjtepose i en bakke med havregryn. Rulles let. Deles nu i 150 g boller. Derefter på en plade med silikonepapir.