Chokorug & müsli stykker


Ingredienser

Chokorug

  • 2.500 g Extra Softkerne Rugbrødsmix
  • 50 g Gær
  • 200 g Chokoladedråber
  • 1.900 g Vand, ca.
  • 4.650 g Total

Müsli stykker

  • 2.500 g Landmandens Rugbrød
  • 50 g Gær
  • 175 g Axana Granola Hazelnut
  • 1.900 g Vand, ca.
  • 4.625 g Total

 
 

 

Sådan gør du

Chokorug

DEJTEMPERATUR: 27 – 28 ̊C.

ÆLTETID: 15 min. i langsom hastighed med spatel.

LIGGETID: 30 min. Æltes sammen i 1 min. langsomt inden afvejning.

DEJVÆGT: 150 g.

RASKETID: 35 – 40 min.

BAGETID: Ca. 18 – 20 min.

OVNTEMP.: Ca. 220 ̊C.

Sprøjtes ud med sprøjtepose i en bakke med havregryn. Rulles let. Deles nu i 150 g boller. Derefter på en plade med silikonepapir.

 

Müsli stykker

DEJTEMPERATUR: 27 – 28 ̊C.

ÆLTETID: 15 min. i langsom hastighed med spatel.

LIGGETID: 30 min. Æltes sammen i 1 min. langsomt inden afvejning.

DEJVÆGT: 150 g.

RASKETID: 35 – 40 min.

BAGETID: Ca. 18 – 20 min.

OVNTEMP.: Ca. 220 ̊C.

Sprøjtes ud med sprøjtepose i en bakke med havregryn. Rulles let. Deles nu i 150 g boller. Derefter på en plade med silikonepapir.