Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Frokostbrød
Perfekt til alt slags pålæg og fyld. Dejlig struktur, mild smag, der ikke overdøver tilbehøret.
Ingredienser
- 2.000 g Kornkammeret koldhævet Hvedeblanding Frokostboller ØKO
- 500 g Kornkammeret koldhævet Hvedeblanding Rustik ØKO
- 100 g Gær
- 1.600 g Vand, ca.
- 4.200 g Total
Sådan gør du
Dejtemperatur:
25-27°C
Æltetid:
10 min. ved langsom og 1-2 min. ved høj hastighed.
Liggetid:
60 minutter. Derefter afvejes dejstykkerne. Opslås efter eget ønske. Stiles derefter på en plade, og herefter på køl under plast. Næste dag tempereres brødene ude i rumtemperatur ca. 1 time inden afbagning.
Dejvægt:
Fastfood stykker 100 g pr. (42 stk.) Brød 650 g (6 stk.)
Pynt:
Kornkammeret Ølandsmel
Rasketid:
60 min. i rumtemperatur under plastik.
Bagetid:
Brød: 40-45 min.
Fastfood stykker: 16-18 min.
Dampes ved indsætning
Ovntemperatur:
Indsætning ca. 250°C Afbagning ca. 220°C