Pulled Pork Sandwich

Pulled Pork Sandwich med bønne-kikærtepure, syltede rødløg og bred persille. Ønsker du en mere krydret udgave, kan du krydre pureen med lidt chiliflager.


Ingredienser

  • 10 surdejds sandwichstykker
  • 600 g pullede pork med marinade

Bønne-kikærtepure

  • 2 ds kikærter af (410 g netto)
  • 2 ds hvidebønne af (410 g netto)
  • 1, 5 dl olivenolie
  • 1 spsk. salt
  • 2 spsk. st. spidskommen
  • Friskkværnet peber

Syltede rødløg

  • 3 mellemstore rødløg
  • 3 dl æbleeddike
  • 120 g sukker
  • 1 tsk. salt
  • friskkværnet peber
  • 1 bundt bred persille

Pynt

  • Høvlet parmesan

Sådan gør du

Tilbered kødet som anvist på pakken.

Syltede rødløg

  1. Pil og skær læg i tynde både. Kog en lage af æbleeddike, sukker, salt og peber. Når sukkeret er smeltet, tages lagen fra varmen. Hæld den varme lage over rødløgsbådene og stil på køl.
  2. Skyl persillen. Sigt lagen fra rødløg og vend med persilleblade.

Bønne-kikærtepure

  1. Hæld væden fra kikærter og de hvide bønner, blend sammen med olivenolie, til en lind masse. Krydr med salt, spidskommen og peber. Stil til side.
  2. Del bolleren og smør hver halvdel med bønnepuren, riv det lune kød fra hinanden og fordel et lag over puren, læg en god håndfuld løg-persilleblandingen over, læg toppen af bollen på og server.