Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Pulled Pork Sandwich
Pulled Pork Sandwich med bønne-kikærtepure, syltede rødløg og bred persille. Ønsker du en mere krydret udgave, kan du krydre pureen med lidt chiliflager.
Ingredienser
- 10 surdejds sandwichstykker
- 600 g pullede pork med marinade
Bønne-kikærtepure
- 2 ds kikærter af (410 g netto)
- 2 ds hvidebønne af (410 g netto)
- 1, 5 dl olivenolie
- 1 spsk. salt
- 2 spsk. st. spidskommen
- Friskkværnet peber
Syltede rødløg
- 3 mellemstore rødløg
- 3 dl æbleeddike
- 120 g sukker
- 1 tsk. salt
- friskkværnet peber
- 1 bundt bred persille
Pynt
- Høvlet parmesan
Sådan gør du
Tilbered kødet som anvist på pakken.
Syltede rødløg
- Pil og skær læg i tynde både. Kog en lage af æbleeddike, sukker, salt og peber. Når sukkeret er smeltet, tages lagen fra varmen. Hæld den varme lage over rødløgsbådene og stil på køl.
- Skyl persillen. Sigt lagen fra rødløg og vend med persilleblade.
Bønne-kikærtepure
- Hæld væden fra kikærter og de hvide bønner, blend sammen med olivenolie, til en lind masse. Krydr med salt, spidskommen og peber. Stil til side.
- Del bolleren og smør hver halvdel med bønnepuren, riv det lune kød fra hinanden og fordel et lag over puren, læg en god håndfuld løg-persilleblandingen over, læg toppen af bollen på og server.