Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Rugbrøds boller
Ingredienser
Dejen:
- 10.000 g HM Ekstra Softkernerugbrød
- 150 g Frisk gær
- 7.550 g Vand
- 17.700 g Total
Sådan gør du
Dejtemperatur:
28–30 ˚C.
Æltetid:
15 min. langsomt i rørekedel med spartel.
Liggetid:
Dejen hviler i 20-30 min. Afvejes i klumper á 150 g, og placeres i gummimåtte og trykkes let ud (Ø 12 cm), eller direkte på bagepapir. Trykkes en lille smule ud.
Rasketid:
Raskes vejledende 45 – 50 min.
Dekoration:
Sesamfrø eller andet spændende deko efter eget ønske.
Bagetemperatur:
250 ˚C faldende til ca. 180 ˚C. Indsættes med damp.
Bagetid:
Vejl. 12 - 15 min. Pas på de ikke bager for længe, da det går ud blødheden.