Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Sandwich med grillede auberginer og Vesterhavsost
Sandwichbrød på en variation af vores basisdej, og fyldt med grillede auberginer og Vesterhavsost.
Ingredienser
- 3000 g. basisdej
- 150 g. yoghurt
- 200 g. Axana Havregryn Fintvalsede
Fyld:
- Skiver af grillede auberginer
- Vesterhavshost
- Syltede rødløg
- Pesto på tomat, æble og valnød
Sådan gør du
Når basisdejen er æltet færdig tilsættes de afvejede ingredienser. Dejen køres kun lige akkurat sammen. Efter liggetiden afvejes dejen i ønsket størrelse, og opslås i ønsket facon.
Dejtemperatur:
26 - 27 °C
Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear
Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk
Dejvægt:
650 g
Rasketid:
40 – 45 min
Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning
Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C
Når brødet er bagt og kølet, skæres det i passende skiver og fyldes med skiver af grillet aubergine, Vesterhavsost, syltede rødløg og en grov pesto på tomat, æble og valnød. Til sidst toppes med lidt grønt.