Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Sandwich med ristede kidneybønner i kernefyldt sandwichbrød
Sandwichbrød på en variation af vores basisdej. Fyldt med lækkert krydret fyld på kidneybønner, urtemayo og syltede rødløg.
Ingredienser
Ingredienser:
- 3000 g. basisdej
- 250 g. ristede græskarkerner
- 150 g. Havnemøllerne Sprød Hvede
- 100 g. vand
- 50. Brødmalt
Fyld:
- Kidneybønner
- Tomat
- Blegselleri
- Persille
- Chilli
- Feldsalat
- Syltede rødløg
- Urtemayo
Sådan gør du
Når basisdejen er æltet færdig tilsættes de afvejede ingredienser. Dejen køres kun lige akkurat sammen. Efter liggetiden afvejes dejen i ønsket størrelse, og opslås i ønsket facon.
Dejtemperatur:
26 - 27 °C
Æltetid:
- 10 minutter i 1. gear
- 3 minutter i 2. gear
Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk
Dejvægt:
650 g
Rasketid:
40 – 45 min
Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning
Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C
Fyld:
Når brødet er bagt og kølet, skæres det i passende skiver og fyldes med ristede kidneybønner rørt med tomat, blegselleri, persille, chili, feldsalat, syltede rødløg og urtemayo.