Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Speltknækbrød
Ingredienser
Ingredienser- 1.000 g Kornkammeret Speltmel
- 120 g Kornkammeret Havregryn, finvalset
- 200 g Kornkammeret Sesamfrø
- 200 g Kornkammeret Hørfrø
- 200 g Kornkammeret Solsikkekerner
- 15 g Gær
- 35 g Salt
- 100 g Rapsolie
- 850 g Vand
- 2.715 g Vand
Sådan gør du
Sådan gør du
Æltetid:
5 min. ved langsom og 3-4 min. ved høj hastighed.
Liggetid:
Del dejen i 2 stykker.
Dejen rulles flad mellem 2 stykker bagepapir.
Udskæres i passende størrelse.
Pynt:
Pensles med vand drys med sesamfrø og solsikkekerner.
Rasketid:
Ca. 45-50 min. i rumtemperatur under plastik.
Bagetid:
Ca. 18-20 min.
Ovntemperatur:
Afbagning ca. 200°C