Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Valnøddebrød på basisdej
Mørkt og mættende brød med valnødder og brødmalt.
Ingredienser
Basisdej
3100 g Reform N+
500 g Rugsigtemel N+
100 g Olie
80 g Salt
70 g Sukker
150 g Gær
2000 g Vand, ca.
Tilføjelser
200 g. valnødder
50. brødmalt
Sådan gør du
Dejtemperatur:
26 - 27 °C
Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear
Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk
Dejvægt:
650 g
Rasketid:
40 – 45 min
Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning
Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C