Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Yoghurt Franskbrød
Ingredienser
Ingredienser- 4.000 g Kornkammeret Hvedemel
- 1.000 g Kornkammeret Spelt
- 225 g Margarine
- 100 g Salt
- 90 g Sukker
- 500 g Yoghurt
- 125 g Gær
- 1.850 g Vand
- 7.890 g Total
Sådan gør du
Sådan gør du
Dejtemperatur:
24 - 26°C
Æltetid:
10 min. + 4 min. ca. (til god skær dej).
Dejvægt:
600 g (13 stk.)
Opslåning:
Slåes op korte buttede
Liggetid:
1x40min.1x20min. i virk.
Slåes op og står 30 min. under pose i bageriet.
Sættes herefter min. 30 min. i køleskabet.
Pensles omhyggeligt med æg (skalæg).
Snittes 6-7 gange på skrå med næsten lodret klinge.
Bagetid:
Bages 25 min. ved 210°C – ingen damp.