Gluten Flour

Mel, gryn og blandinger, Gluten, No Brand
Art no: 101288 Vægt: 6x2 kg
101288_Gluten-6X2KG

Gluten hvedemel til al slgs bagning og madlavning.

Ingredienser

Hvedemel*, hvedemaltmel*, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre). *100% mel indeholdende gluten.Gluten Hvedemel er malet af korn dyrket uden brug af stråforkortere.

Forberedelse / anvendelse

Franskbrød, 2 stk. Ca. 1 kg Gluten Flour, 50 g margarine, 50 g gær, 6 dl mælk, 2 tsk. salt, 2 tsk. sukker. Fremgangsmåde: 1.Udrør gæren i den lune mælk (ca. 37 °C), og tilsæt de øvrige ingredienser. 2.Ælt dejen, til den er ensartet og smidig (ca. 5 min). 3.Lad dejen have tildækket og lunt til dobbelt størrelse ca. 30 min. 4.Slå dejen sammen, form den til 2 kugler og lad dem hvile tildækket et lunt sted ca. 10 min. 5.Slå dejen ned og form til brød. Lag brødene på en smurt bageplade eller i forme med sammenføjningen nedad. Pensl med vand og lad brødene have lunt og tildækket 30-40 min. 6.Snit brødene med en skarp kniv. Bagetid: Sæt brødene i en 250 °C forvarmet ovn og skru straks ned til 220° (varmluftovn 200 °C). Bag brødene ca. 30 min.
Vægt Art no
6x2 kg 101288
90x2 kg 1/4 PL 102198

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 1427 kJ
  • Energi, kcal 341 kcal
  • Fedt 1.5 g
  • - heraf mættet fedt 0.5 g
  • Kulhydrat 69 g
  • - heraf sukkerarter 0.5 g
  • Kostfibre 3.5 g
  • Protein 10 g
  • Salt 0 g